Souterrain

Via hetzelfde trappenhuis naar beneden komt u in het souterrain.

De oorspronkelijke garage is bouwtechnisch aangepast en omgetoverd tot een mooi en groot appartement van ruim 70m2. De huiskamer meet 38 m2 en komt via openslaande tuindeuren uit op een op het oosten georiënteerd zonnig bestraat terras van ruim 20m2.

 

Twee slaapkamers van respectievelijk 13 en 12 m2 met openslaande ramen en een luxe betegelde badkamer van 6 m2 met inloopdouche, hangtoilet en grote wastafel. Een eenvoudige keuken van 12 m2 met inbouwvaatwasmachine en elektrische inductiekookplaat, een oven, een magnetron en een wasmachine.

Volop leefruimte voor een zithoek en grote eetkamer met 6 stoelen. Achter in de huiskamer staat een tweepersoons sauna van het merk Villeroy en Boch, in te stellen op infrarood of traditioneel op 87 graden en achter de zitbank verdekt opgesteld nog een onderschuifbed. Al met al een royaal appartement, ingericht voor 6 personen

Achter het appartement bevindt zich nog een afsluitbare berging van 50 m2 met metalen wandstellingen, grote linnenkast, werkbank en overige opslagmogelijkheden.
Achter het terras bevindt zich een parkeergelegenheid voor 4 personenauto's of een combinatie met aanhangers voor motoren of boottrailers.